One night stands – tre gode råd

0
214

Tre tips til one night stands!

One night stands kan være en ganske god måde at få tilfredsstillet sine lyster og behov på – men verdens bedste sex, det bliver det nok aldrig 🙂

Alligevel skal man ikke undervurdere muligheden for at bruge f.eks. en tur i byen til lige at få sin sexlyst under kontrol og måske endda til at prøve en type, som man ellers ikke normalt ville gå efter!

Frekvensen af one night stands har det med at stige proportionelt med promillen – og det er slet ikke nogen tilfældighed! For alkohol har generelt en fremmende effekt på sexlysten både hos mænd og kvinder – men kun så længe, at vi holder os til at indtage det i moderater mængder. Derfor er det også en rigtig god idé at beslutte sig for om man vil score, allerede inden man smutter i byen – for bliver vi først virkelig berusede, så har alkohol lige den modsatte effekt på vores evner i sengen og det kan hurtigt resulterer i en tam oplevelse og lettere akavet situation…

Alle har deres præferencer til hvordan man bør opføre sig før, under og efter one night stands, men her får I mit bud på et “one night stand kodeks”, det går under navnet ‘de tre F’er’:

Find

 • Når der skal scores i byen, så udse dig dine potentielle scoringer allerede lidt tidligt på aftenen! På den måde er du fri for at vågne op ved siden af noget, som ikke engang katten ville slæbe med hjem…

Fuck (beklager mit franske…)

 • Vær realistisk
  • Der er tale om en helt ny partner, vedkommende kender altså ikke alle dine præferencer – så du skal nok heller ikke lige regne med det bliver verdens bedste knald.
  • Til gengæld! Så er det virkelig en oplagt mulighed for at prøve nogle nye tricks af – for selv hvis det ikke går helt som planlagt, så skal du alligevel ikke ses med vedkommende igen.
 • Brug kondom
  • Ja, ja – det er et kedeligt “tip”, men der er altså ingen grund til at pådrage sig andet ‘sjov’ end bare lidt sex!

Forget

 • Lad nu være med at ringe dagen efter, finde vedkommende på facebook eller sådan noget “online stalker halløj”. Det var en engangsfornøjelse!
 • Hit and run! Når først “skaden er sket” – så er det bare med at komme videre. I mødtes for uforpligtende sex, intet andet og intet mere!

Lige et sidste tip – tag aldrig dit one night stand med hjem!

Smut i stedet med vedkommende, så bestemmer du nemlig selv, hvornår “the fun is over” og kan smutte lige bagefter – som sagt: Hit and run – på den måde er der ingen akavede morgensituationer og der er ingen, der sætter spørgsmålstegn ved aftenens eskapader. At sove alene efter et one night stand er stærkt undervurderet!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here