Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator » Anmeldelse

0
237

Overvejer du at anskaffe dig en g-punkts vibrator? Læs med lige her hvor jeg anmelder Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator. En lækker g-punkts vibrator med hele 7 forskellige vibrationsmønstre.

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator Opladelig
Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator Opladelig

Hvorfor skal man overhovedet anskaffe sig en g-punkts vibrator? Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator og g-punkts vibratorer generelt er formet således, at de stimulerer en kvindes såkaldte g-punkt. Uanset om det giver orgasme eller ej, så oplever mange kvinder en dejlig intens nydelse ved stimulering af g-punktet.

Der er ret stor diskussion ift. om om kvinder har et såkaldt g-punkt, men en ting er sikkert – nogle kvinder oplever lækker nydelse ved stimulering i det område, om du vælger at kalde det g-punktet eller ej, det er helt op til dig 🙂

Find din helt egen Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator lige her

Hvad gør  Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator speciel?

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator Opladelig 1

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator er et godt udgangspunkt, fordi den har så mange vibrationsmønstre, at der er ‘noget for enhver smag’ og lyst til intensitet.

Hvert vibrationsmønster har hver sin farve. Det lyder måske lidt overflødigt, men det er faktisk virkelig smart og kan være en stor hjælp for din partner.

Jeg startede selv med at bruge Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator og fandt de vibrationsmønstre, som jeg godt kunne lide.

I stedet for at lade min partner lege gætteleg, når vi senere havde Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator med i seng, kunne jeg fortælle ham hvilke farver han “skulle kigge efter” 🙂 Det gjorde det meget nemmere for ham at pirre mig og virkelig intensivere min nydelse!

I mit indlæg om hvordan man slikker en kvinde perfekt, kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge en g-punkts vibrator sammen med din partner!

I kan f.eks. også bruge den, når I har lækker sex i badet, uden frygt for at den går i stykker. Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator er nemlig 100 % vandtæt!

Bonus tip: De lysende farver gør at Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator er anvendeligt til sex i mørket eller under dynen!

Find din helt egen Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator lige her

Test & anmledelse af Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator Opladelig 2

Jeg startede som sagt ud med teste Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator for mig selv. Og det var en rigtig lækker onani-oplevelse 🙂 For det første fordi produktet er virkelig lækkert både design- og kvalitetsmæssigt – det betyder mere for helhedsoplevelsen, end de fleste lige regner med.

For det andet så synes jeg det var fedt at have så mange forskellige vibrationsmuligheder, fordi det netop gav mulighed for, at jeg kunne finde frem til lige det, jeg havde lyst til!

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der kan være individuelle forskelle ift. hvor godt en g-punkts vibrator virker og føles.

Vi er alle ‘forskelligt indrettet’ 🙂 derfor er det også forskelligt, hvor godt et match, der er imellem kvinde og vibrator. Jo bedre et match, jo større nydelse. Derfor er det heller ikke alle kvinder, der oplever orgasme ved stimulering af g-punktet.

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator virkede virkelig godt for mig! Især fordi jeg løbende kunne skifte imellem de forskellige vibrationsmønstre, ved at klikke på den lille guld-knap i bunden af produktet.

Find din helt egen Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator lige her

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator Opladelig 3

Muligheden for løbende at kunne tilpasse intensiteten, gør det meget nemmere at tilpasse legen til lysten og det gælder uanset, om der leges alene eller med partner.

En ulempe er dog, at man kun kan skifte vibrationsmønster i den rækkefølge, som de er indkodet i. Man kan altså ikke springe over de mønstre, som man ikke får særlig meget ud af (og jeg har stadig ikke fundet en vibrator, hvor det kan lade sig gøre). Til gengæld er det virkelig hurtigt lige at klikke sig videre igennem dem og finde noget man kan li’ 🙂

Til trods for at Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator er en smule dyrere end flere andre lignende g-punkts vibratorer, så synes jeg virkelig at den er pengene værd, netop fordi kvaliteten også er derefter.

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator er både god til begyndere og til “øvede” fordi den har så mange muligheder og fordi den er så let anvendelig!

Rigtig god fornøjelse med Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator og rigtig god sexlyst!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here