Tenga Air Tech Gentle » Anmeldelse

0
225
Tenga Air Tech Gentle
Tenga Air Tech Gentle

Det er vidst på tide, at vi også tester noget sexlegetøj, som henvender sig til vores dejlige mandlige læsere. Derfor har jeg allieret mig med min mand, der har været så venlig at ‘tage en for holdet’ ved at give sig i kast med Tenga Air Tech Gentle.

Hvad er det nu? Tenga er ved at revolutionere markedet for sexlegetøj til mænd! Du har måske allerede set deres populære ‘onani æg’? 🙂 Men der er kommet noget, som er vurderet til at være endnu bedre og som samtidig kan bruges helt op til 50 gange 🙂 Serien hedder Tenga Air-Tech og herunder smider vi en anmeldelse på Tenga Air Tech Gentle.

Jeg kan af gode grunde ikke teste produktet selv 😉 Så jeg har i stedet fået min kære mand til at give sig i kast med Tenga Air Tech Gentle!

Tenga Air Tech Gentle er fremstillet i blød struktureret silikone, som kombineres med den medfølgende vandbaserede glidecreme inden brug.

Køb Tenga Air Tech Gentle her

Hvad er specielt ved Tenga Air Tech? Udover at de kan bruges flere gange, har de også en “indbygget” vacuum effekt, som reguleres gennem den lille åbning, der er i toppen af produktet. Det skulle give en lækker sugende fornemmelse ved brug!

Det lyder virkelig ikke dårligt! Og manden var da virkelig også klar på at opgradere sin onani-rutine. Men er det måske lidt for godt til at være sandt? Læs med lige herunder!

Test og anmeldelse af Tenga Air Tech Gentle

Tenga Air Tech Gentle onaniprodukt

Tenga Air Tech Gentle kommer med en brugsanvisning (på engelsk), selvom anvendelsen faktisk er ret intuitiv 😉 

Det var det med den vacuum effekt vi kom fra… Og det var I hvert fald ikke noget manden kom af! Her i husstanden levede vacuum funktionen, desværre ikke helt op til forventningerne.

Idéen bag vacuum funktionen er, at man sætter en finger over den lille åbning i toppen, idet at man trækker Tenga Air Tech Gentle væk fra penis, sådan at der skabes undertryk og dermed også en sugende effekt.

Manden beskrev ikke en “sugende” fornemmelse.  Modsat et lækkert sugende undertryk oplevede han et lille overtryk, der gjorde, at Tenga Air Tech Gentle ikke føltes så lækker og stram som han ellers håbede på.

Dog tilføjer manden, at hvis man godt kan lide en meget våd og blød fornemmelse – så er Tenga Air Tech Gentle, faktisk ikke helt dumt 🙂

Alt efter hvilke præferencer du har, når det kommer til onani, kan du jo selv lave din egen test og se om det er noget, der virker for dig.

Tak fordi du læste med og god fornøjelse hvis du giver dig i kast med Tenga Air Tech Gentle!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here