LELO Insignia Soraya Dildo vibrator » Anmeldelse

0
256
LELO Insignia Soraya Dildo vibrator
LELO Insignia Soraya Dildo vibrator

Mangler du nyt lækkert topkvalitetslegetøj til fræk alenehygge eller en tur under lagnerne sammen med din partner?

Så bør du overveje at anskaffe en LELO Insignia Soraya Dildovibrator! Wow, bare wow!

Hvorfor vælge en LELO Insignia Soraya Dildovibrator?

LELO Insignia Soraya Dildo vibrator

To ord: Eminente orgasmer! – Så simpelt kan det siges 😀

LELO Insignia Soraya er både G-punktsvibrator og klitorisvibrator i ét samlet produkt. Dobbelt op på stimulation øger virkelig nydelsen og ikke mindst mulighederne for at opnå lækre orgasmer.

Med sine 6 forskellige vibrationsmønstre og hele 8 forskellige vibrationsstyrker er LELO Insignia Soraya et utroligt alsidigt produkt, som du let kan indstilles til lige den type nydelse, som du har lyst til. Du kan f.eks. indstille din LELO Insignia Soraya til kun at skabe vibrationer i klitorisvibratoren og så ellers selv ligge og lege med produktet for f.eks. at stimulere dit g-punkt.

Alternativt kan du også vælge kun at have vibrationer i g-punktsvibratoren. Hvis du er mere til at gå all-in eller all-out, så er der også mulighed for at tænde eller slukke for alle vibrationer på en gang. Kort sagt, så er det kun dine ønsker og frække fantasier, der sætter grænser for din nydelse. Og det er lige netop derfor, du bør vælge at købe en LELO Insignia Soraya.

Test & anmeldelse af LELO Insignia Soraya

LELO Insignia Soraya Rabbit vibrator
LELO Insignia Soraya Rabbit vibrator

Efter at LELO Insignia Soraya er flyttet ind i soveværelset er både alene- og fælleshyggen blevet mere lækker og eksperimenterende. Og det store O, som er en del af designet, er ikke helt ubegrundet – for trods lidt begyndervanskeligheder, så formår LELO Insignia Soraya at skabe nogle fantastiske orgasmer.

Netop fordi der er så mange vibrationsmønstre at vælge imellem, er det både muligt at bruge LELO Insignia Soraya til pirrende forspil og til intens nydelsesstimulering. Og produkter der kan bruges til flere ‘lejligheder’, det er ikke noget vi klager over herhjemme!

Dog er der et enkelt minus ved vibratoren ift. anvendelse – hvilket var det, der gav os lidt begynderudfordringer. For selvom det er lækkert med mange forskellige indstillinger, kan det godt være svært at få LELO Insignia Soraya indstillet, hvilket desværre skaber lidt mærkelige pauser under sex.

Med bare tre knapper til at indstille vibrationerne, burde det ikke volde så mange problemer.

Det kan dog være lidt svært at afkode, hvor længe der f.eks. skal trykkes for at skifte vibrationsmønster og styrke.

Knappernes indstillinger er som følger:

– knappen (øverst) mindsker vibrationsintensiteten
0 knappen (midterst) bruges til at skifte vibrationsmønster
+ knappen (nederst) øger vibrationsintensiteten

Mit tip her er ren og skær øvelse – både sammen og hver for sig. Brug gerne begge noget tid hver for sig, hvor I finder LELO Insignia Soraya frem og bruger tid på at finde ud af hvordan og hvor længe man skal trykke på de forskellige knapper for at skifte mønster – det skal nok give pote, når I så senere rammer lagnerne sammen.

Ser vi på kvaliteten af produktet, så får man til gengæld virkelig noget for pengene! LELO Insignia Soraya er virkelig flot designet og formen på g-punktsvibratoren skaber virkelig lækker nydelse. Især fordi den er kombineret med den fleksible/bøjelige klitorisvibrator, hvilket gør at produktet selv tilpasser sig lige netop din krop, når du bruger det.

Kort opsummering: Når først du har lært produktet at kende og ved lige hvordan du skal bruge det for at skabe intens nydelse, så kan det faktisk være helt svært at ligge LELO Insignia Soraya på hylden igen! Herfra skal der i hvert fald lyde en klar anbefaling – det er alle pengene værd 🙂

Hvis du leder efter et eksklusivt stykke sexlegetøj af høj kvalitet og du ikke er bange for at bruge lidt ekstra tid på øvelse for at opnå rigtig lækker nydelse, så er LELO Insignia Soraya formentlig lige noget for dig!

Rigtig god fornøjelse og rigtig god sexlyst!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here