Fun Factory Cobra Libre » Anmeldelse

0
216

Så har manden igen været så heldig, at være på spil med en lækker testning. Denne gang har han testet en penisvibrator.

For ideen om, at vibratorer kun er for kvinder, den hører fortiden til. Læs med og bliv klogere på hvad Fun Factory Cobra Libre er for en størrelse og hvorfor vibratorer til mænd er kommet for at blive.

Test & anmeldelse af Fun Factory Cobra Libre

Penisvibratoren bruges, helt intuitivt, ved at indføre penis i selve vibratoren, sådan at den bløde silikone omfavner penis. Hertil er et rigtig godt tip at bruge en god glidecreme sammen med Fun Factory Cobra Libre, da det skaber en noget mere eksklusiv og våd oplevelse.

Herefter vælger du selv hvilke(t) af de 11 vibrationsmønstre, du har lyst til at bruge og du kan naturligvis skifte undervejs, så oplevelsen ikke bliver ensformig eller kedelig.

Uanset hvilket vibrationsmønster du vælger, vil du opleve intense vibrationer, da Fun Factory Cobra Libre er udstyret med hele to kraftige motorer, som kører samtidig.

Fun Factory Cobra II Penis Vibrator 2

Vibrationerne er med til at gøre “legetiden” meget mere lækker og nydelsesfuld fordi det især er penishovedet, der bliver stimuleret. Mandens tip her lyder: Bevæg penisvibratoreren op og ned/rundt samtidig med at den er tændt – det er i sig selv med til at variere hvordan vibrationerne opleves og nydes.

Køb din helt egen penisvibrator lige her

Der er faktisk ikke så meget mere at sige til Fun Factory Cobra Libre end, at den giver en lækker orgasme og bestemt falder i mandens kategori af favorit-onani-produkter. Og hvis du netop er vild med “gadgets”, der ikke komplicerer tingene men derimod løser opgaven. Så tror vi på at en penisvibrator er lige noget for dig – det er simpelt, ligetil og lækkert! Så det er bare med at komme i gang derhjemme.

Rigtig god fornøjelse med din egen Fun Factory Cobra Libre

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here