Stor test af 2i1 massageolier & glidecreme » Anmeldelse

0
234

Som vores faste læsere nok har opdaget, så har vi på det seneste haft fokus på intimitet. Vi har både skrevet om hvorfor intimitet overhovedet et vigtigt, samt hvordan I kan bruge både spontan sex og missionæren til at øge både intimitet og seksuel tiltrækning i parforholdet. Derfor er det også tid til en anmeldelse, der har fokus på intimitet. Læs med lige herunder hvor jeg tester og anmelder fire gode 2i1 produkter. Og find samtidig ud af hvordan du kan bruge dem til at øge intimiteten og tiltrækningen i lige netop dit parforhold 🙂

2i1 produkter – massageolie & glidecreme i ét

Hvorfor lige en test af 2i1 produkter? Fordi de er en god genvej til at indføre mere intimitet i sexlivet. Især er de gode, fordi de ikke “bare” har fokus på sex, men også på netop intimitet.

Brug 2i1 produkter til at styrke den seksuelle tiltrækning

Både sexlyst og seksuel tiltrækning består af to sider. Den ene side kan beskrives som den “rent” sexrelaterede. Det er den side der har fokus på opfyldelse af vores basale behov for at opnå seksuel nydelse og reproduktion.

Den anden side af sagen er den følelsesrelaterede. Det er netop her intimitet og nærhed kommer ind i billedet. En sund seksualitet og en blomstrende sexlyst handler nemlig ikke bare om at have en masse sex. Det handler om sammenspillet mellem både sex og følelser. Så hvis du gerne vil øge sexlysten, er det en god idé ikke kun at have fokus på en af siderne.

Derfor kunne det heller ikke være mere oplagt end at teste nogle 2i1 produkter, som netop har fokus på begge dele. Læs resten af anmeldelsen og find lige det produkt som passer bedst til dit behov 🙂

Stil krav når du køber 2i1 produkter

Ville det ikke være bedre at købe seperat massageolie og glidecreme fremfor at købe et kombineret 2i1 produkt? Det var faktisk min første tanke. Mon ikke det ville give nogle produkter med bedre kvalitet? For at finde ud af om 2i1 produkterne kunne måle sig med de “unikke” produkter, måtte der en test til.

Men der måtte ikke bare en test til. Der måtte krav til. Derfor har jeg fremsat følgende parametre, som jeg testede alle fire produkter ud fra:

Anvendelse til massage: Hvordan er produktet sammenlignet med klassiske massageolier? Glider det nok?

Anvendelse til sex: Hvordan er produktet sammenlignet med klassiske glidecremer? Er den våd nok?

Rækkeevne: Hvor langt rækker produktet? Er det drøj i brug eller skal der hele tiden tilføres mere?

Kvalitet til prisen: Hvordan er prisen sammenlignet med den kvalitet som produktet leverer? Godt køb til prisen?

Smag og duft: Under fordele og ulemper har jeg kommenteret på smag og duft, da det for flere kan være udslagsgivende for valg af produkt.

Konsistens: Hvordan “flyder” produktet? Klistrer det?

Hvis du overvejer at købe et andet ligende produkt. Så husk altid at være kritisk, så du er sikker på at kvaliteten er i orden 🙂

Test, resultater og anmeldelser af 2i1 produkterne

Herunder finder du testskemaer og vurderinger af alle fire 2i1 produkter. Klik på billederne, hvis du gerne vil læse mere om produkterne hos forhandleren 🙂

Testens to laveste scores: Durex Play og Bijoux Indiscrets

durex play

Durex play var generelt en skuffende oplevelse. Produktet har en lang rækkeevne, men det både klistrer og fungerer derfor hverken særlig godt til massage eller sex. Det resulterede i testens laveste scoring på kun 5,2.

bijoux

Bijoux Indiscrets var faktisk et nogenlunde produkt. Især er det godt til massage fordi det har en olieagtig konsistens. Produktet er dog ret dyrt og har en kort rækkeevne, hvilket tilsammen gav en scoring på 7,5.

Testens to højeste scores: Shiatsu og AGUAglide

Begge disse produkter beviser mere end rigeligt at 2i1 produkter sagtens kan måle sig med “unikke” produkter.

shiatsu

Shiatsu er et rigtig fint match, hvis man går efter et billigt og lækkert 2i1 produkt, der lever op til forventningerne. Det eneste lille minus er, at rækkeevnen ikke er helt i top. Derfor er det også velfortjent at produktet lander en scoring på 8,5.

aquaglide

AQUAglide er ikke bare testens vinder, men også testens store “surprise”. Med sin simple og kedelige indpakning, overraskede AQUAglide ved at være helt eminent til både sex og massage.

Det eneste minus er smagen, hvilken ikke er særligt tiltalende. Men hvis ikke produktet skal bruges til oralsex, så er det ingen hindring.

Endnu en bonus er at produktet har en rækkevne, der er tæt på at være helt i top, hvorfor også kvaliteten til prisen er helt i top! Denne gode overraskelse gav en samlet scoring på intet mindre end 9,2.

Generel vurdering af 2i1 produkterne

Alle produkter kan bruges sammen med kondom og legetøj, hvilket unægteligt er et must.

Samtidig er det virkelig lækkert med 2i1 produkter, fordi de netop gør det muligt at gå fra en intim massage og direkte over til sex, uden at man behøver tænkte mere over at skulle finde en ny glidecreme eller andet frem.

2i1 produkterne er også generelt gode fordi de sagtens kan bruges kun til massage eller kun til sex. Fordelen ligger netop i, at man ikke behøver anskaffe sig alverdens forskellige unikke produkter. Man kan sagtens “nøjes” med 2i1 produkter. Deres kvalitet er mindst ligeså god, som ved de “unikke” produkter.

Herfra skal der dog lyde anbefaling til at man anskaffer sig enten Shiatsu eller AGUAglide, da disse to virkelig fungerer til både massage og sex!

Tak fordi du læste med! Rigtig god fornøjelse med dit eget 2i1 produkt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here