Vandfaldet

0
280

En ting er at kunne give sin partner en virkelig lækker orgasme, men at kunne give vedkommende en orgasme sammen med en intens oplevelse af en skøn svimlende fornemmelse igennem hele kroppen. Det er noget af en præstation! Heldigvis gør vandfaldet som sex stilling det hele lidt lettere og lidt mere lækkert!

Læs med lige her, hvor jeg gennemgår nogle gode tips og genveje til at optimere jeres begges nydelse.

Vandfaldet – hovedkuls orgasme

Vandfaldet får sit navn af, at kvinden eller manden ligger sig med sit hovede ud over sengekanten. Nogle oplever endnu mere nydelse ved at lade kroppen falde så langt ud over kanten, at skulderbladende hviler på gulvet eller en pude. Kroppen symboliserer dermed vandfaldet.

Selvom det måske ikke lyder som verdens mest behagelig sex stilling – så giver sex stillingen ekstra blodomløb til hovedet. Hvilket igen giver virkelig intens og svimlende fornemmelse ved orgasme.

Hvis det er manden, der indtager stillingen som “vandfaldet”, giver dette plads for kvinden til at ride ham og stimulere sig selv imens! Og gensidig nydelse er bare noget af det bedste – især når det kommer til sex.

Omvendt, hvis kvinden leger “vandfaldet”, giver det manden en god mulighed for at holde hende nede i sengen og tage hende rigtig dybt. Vinklen på hans penetration vil desuden gøre, at han får meget lettere ved at stimulere hendes g-punkt.

Bonus ved at lade kvinden indtage positionen som vandfaldet er desuden også, at manden samtidig med penetration har god adgang og rig mulighed for at stimulere sin kvindes klitoris. Og som jeg har beskrevet i et af mine tidligere indlæg om oralsex: Jo flere erogene zoner (gerne tre), der bliver stimuleret på en gang, jo lettere får hun ved at opnå orgasme 🙂 God fornøjelse og god sexlyst!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here