Stående quickie – Hurtig & lækker sex

0
372

En stående quickie, og stående sex generelt, kræver som regel en ekstra indsats. Stående sex gør ikke nydelsen 100 % optimal, men ikke desto mindre er en stående quickie en god sex stilling til et hurtigt knald og til lige at få stillet sin “værste” sexlyst.

Netop det, at en stående quickie ikke kræver nogen “rekvisitter”, gør også, at den kan udleves lige nu og lige her – hvilket jo er ret praktisk når lysten melder sig på banen.

Tips til en stående quickie

stående quickie

Stående sex kan varieres på flere forskellige måder, men vigtigst er det at finde en sex stilling, der passer til begge parters højde – ellers får I ekstra svært ved at finde en passende “rytme” og et godt tempo 🙂 Det giver den stående quickie forskellige muligheder for:

Kvinden kan, ligesom ved alle andre stillinger, tages både forfra og bagfra – men uanset hvordan hun “vender eller drejer” er stående quickie utroligt pirrende og intim, fordi I netop kommer rigtig tæt på hinanden.

Hvis hun tages forfra kan manden b.la. bruge sin ene hånd til at løfte hendes ene ben op til vandret position (sådan at hendes hofte danner en 90 graders vinkel). Det skaber mere plads til bevægelse, gør det lettere at trænge op i hende og samtidig kan han styre hende, sådan at det bliver nemmere at falde ind i rytmen.

Tages kvinden bagfra, kan hun nemmere tilpasse højden ved enten at gå lidt ned i knæ eller stille sig lidt på tær – det er altså ideelt hvis, der er en mindre højdeforskel. Samtidig giver denne variation, hende mulighed for at stimulere sig selv imens – hvilket jo slet ikke er noget at klage over! 🙂

Er kvinden meget lavere end manden, kan det anbefales, at han tager hende forfra og samtidig løfter hende – sådan at hun “sidder” med benene rundt om livet på ham. Et lille tip for at spare lidt på kræfterne, er at han kan støtte hende op ad en mur/væg, imens han koncentrerer sig om at holde et godt og stabilt tempo.

Bonus tip: Den stående quickie er også en virkelig god sexstilling til god sex i badet!

God weekend og god sexlyst!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here