Skeen – genvejen til lækker og nem sex

0
266

Skeen er en virkelig god sex stilling til “doven sex”. Den kræver nemlig ikke den store indstats fra nogen af parterne. Derfor er den også helt idéel, hvis I har lyst til sex, men ikke har det helt store overskud til at skulle præstere en hel masse.

Samtidig er skeen også virkelig god, fordi I kommer rigtig tæt på hinanden og derfor har nemmere ved at røre og lege med hinanden. Læs meget mere om det i min guide lige herunder.

Sådan sikrer skeen jer en lækker sexoplevelse

Skeen har, som du nok har gættet, fået sit navn fra, at stillingen tager udgangspunkt i, at ligge i ske. Kvinden udgør den “lille ske” og manden udgør “store ske”. På den måde ligger I på siden og helt tæt op ad hinanden, med manden liggende bag kvinden.

Det kan være en fordel, at begge parter bøjer let i knæene. På den måde kan kvinden skubbe sin røv helt tæt ind til manden. Hvilket gør det lettere for manden at penetrere sin kvinde. For de lidt mere eksperimenterende, giver det også mulighed for at stillingen kan bruges til analsex.

Ved at ligge i ske, opstår der automatisk en stor berøringsflade. Og jo mere fysisk kontakt I har med med hinanden. Jo tættere vil I føle jer knyttet til hinanden. Dermed kan skeen, ligesom missionæren, være god til at øge intimiteten i sexlivet 🙂

Tips til at lade manden tage styringen i skeen

Når først I ligger i ske sammen, er der flere måder I kan have lækker sex på. Eksempelvis kan manden bruge sin ene hånd til at tage godt fat i hoften på sin kvinde. Herefter kan han styre tempoet for penetrationen og samtidig også have kontrol over hvor hårdt han vil tage hende. Det er let og ligetil, fordi det eneste det kræver er, at han bruger sin hånd til at “rykke” hende hhv. væk fra sig og tæt ind på sig igen.

Hvis kvinden gerne vil tages dybere, kræver det bare, at hun svajer lidt mere i ryggen, så hendes underliv skubbes endnu tættere på mandens pik.

Fordelen ved at lade manden styre tempoet er, at kvinden så har begge hænder fri til at ligge og lege med sig selv imens. Det kan desuden være lettere, hvis hun bruger en god klitoris vibrator, da hun netop ligger med benene så tæt samlet. Modsætningsvis kan det være ret svært at stimulere klitoris ordentligt.

Alternativt kan hun også løfte sit øverste ben en smule. Det giver både mere plads til leg og penetration. På den negative side er dog, at det kan gøre, at penetrationen føles mindre stram for manden.

Tips til at lade kvinden tage styringen i skeen

I modsætning til at manden styre tempoet, kan kvinden også tage styringen. Her kan det være et lille tip, at kvinden rækker sin øverste arm bagud og holder fast om enten hoften eller røven på sin mand. Det er nemlig noget nemmere for hende at styre tempoet, hvis hun har noget at holde fast i, når hun ligger og skubber sig selv frem og tilbage 🙂

Med sine frie hænder kan manden massere og lege med kvindens bryster og krop. Samtidig, fordi han ligger så tæt op ad hende, kan han ligge og kysse sin kvinde op ad halsen og virkelig pirre hende. Han kan også hviske lidt fræk dirty talk, for virkelig at tænde hende og lade hende vide, hvad han har lyst til.

Gensidig nydelse uden overanstrengelse

Uanset hvem af jer, der tager styringen i skeen, så er der rig mulighed for gensidig nydelse. Endda helt uden at I skal anstrenge jer – hvilket jo må siges at være lidt af en lækker bonus! Skeen efterlader altså ingen dårlige undskyldninger for ikke at have lidt lækker “doven sex” 😉 God fornøjelse med skeen og rigtig god sexlyst!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here