Sex på køkkenbordet

0
471

Sex på køkkenbordet er noget mange fantaserer om! Måske du også godt kunne tænke dig, at afbryde din partner i madlavningen for at have lækker sex på køkkenbordet? Eller måske omvendt at din partner afbryder dig, for at have sex – lige der, midt i det hele?

Du er helt sikkert ikke den eneste! Sex på køkkenbordet, eller andre borde for den sags skyld, er et super godt afbræk fra de huslige pligter – en lille pause fra hverdagens stress og rutiner.

Sex på køkkenbordet – sådan gør I!

sex på køkkenbordet

For jeres fælles nydelse vil jeg anbefale, at kvinden svajer rigtig godt i ryggen, når I har sex på køkkenbordet. Det gør det muligt for manden at stimulere kvinden dybt og desuden ser det virkelig lækkert ud for manden, når hans kvinde står og stritter frækt med røven foran ham 🙂 win-win!

Sex på køkkenbordet er godt for hende, fordi hun kan overgive sig helt til sin mand. Og så er det, som sagt ovenfor, utroligt stimulerende for hende, da sex stillingen gør, at han kan trænge rigtig langt op i hende.

Sex på køkkenbordet er godt for ham, fordi han netop kan få lov til at udleve og tilfredsstille alle sine dyriske instinkter ved virkelig at tage sin kvinde.

Sex på køkkenbordet giver desuden et super lækkert udsyn for manden, fordi han kan stå og beundre sin kvinde, imens han har kontrollen over hende og hendes nydelse. Man skal heller ikke undervurdere muligheden for at manden kan trække sig ud inden orgasmen og komme udover hende. Hvilket igen er noget, der virkelig stimulerer hans dyriske drifter.

Varier eventuelt sex stillingen ved at lade kvinden stå med helt samlede ben eller ved at løfte hendes ene ben med op på køkkenbordet. Førstnævnte gør at det føles ekstra stramt for manden, når han trænger op i hende og sidstnævnte gør det nemmere (enten for manden eller kvinden) at lege med hende samtidig med, at han tager hende bagfra.

Bonus tip til lækker sex på køkkenbordet

Kvinden behøver ikke nødvendigvis at blive taget bagfra. Hun kan også ligge sig på ryggen. Hertil kan manden trækken hende helt ud til kanten og stille sig helt tæt ind mellem hendes ben.

Det svarer lidt til missionæren, hvor manden bare er stående imens. Men netop fordi I har valgt at have sex på køkkenbordet, kan I begge samtidig holde godt fast i bordet. Det gør, at manden kan tage sin kvinde endnu hårdere, end han ellers ville kunne i sengen. Samtidig kan denne version af sex på køkkenbordet også varieres ved at samle kvindes ben og eventuelt løfte dem op og lade dem hvile på mandens skuldre, imens han tager hende.

Sex på køkkenbordet skal grundlæggende ikke undervurderes. Både fordi det tænder en masse dejlige lyster I os og samtidig også kan give et afbræk i følelsen af hverdag i parforholdet. Rigtig god fornøjelse og god sexlyst!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here