Missionær

0
294

Du kender den formentlig godt, missionær stillingen. Det er en af de mest klassiske sex stillinger. Netop fordi den er så “almindelig”, er der også mange, som synes, at den er kedelig. Men missionær stillingen er langt fra kedelig.

Det gode ved denne sex stilling er netop, at den byder op til meget mere end “bare sex”. Derfor kan missionær stillingen også være en god vej til jer, der ønsker virkelig at komme hinanden ved og opleve nærvær og intimitet i jeres sexliv 🙂

Missionær stillingen er meget mere end “klassisk sex”

Missionæren gør, at I fysisk set kommer rigtig tæt på hinanden, når I har sex. Og fysisk nærhed øger frigivelsen af oxytocin, som også er kendt som kærlighedshormonet. Oxytocin øger både sexlysten og følelsen af følelsesmæssig nærhed og tillid.

Hvis I virkelig ønsker, at gøre jeres missionær oplevelse intim, kan I starte ud med at give hinanden en lang og lækker massage. Gennem massage kommer I virkelig hinandens kroppe ved og får lov til at give jer hen til nærværet og den seksuelle tiltrækning.

Find lækre massageolier lige her

Sådan gør I missionær stillingen til en succes

Missionær stillingen starter med, at kvinden ligger sig på ryggen i sengen med spredte ben. Manden lægger sig oven på sin kvinde, sådan at han ligger med sine ben mellem hendes. Manden holder desuden sin overkrop oppe ved at støtte på underarme eller albuer. Han kan også med fordel lægge sig så tæt på sin kvinde, at han kan ligge og kysse hende imens.

missionær
Missionær som et lesbisk par er også muligt

Alternativt kan manden, fremfor “bare” bruger sine arme som støtte, lægge sin ene hånd bag hovedet på kvinden, imens han tager hende. Det skaber en større følelse af omfavnelse. Hermed kan kvinden virkelig give sig hen til at være “kvinde i sin mands arme”, når I har missionær sex.

Ved at have en hånd under hovedet på sin kvinde, kan manden også lettere læne sig nedover hende og hviske enten kærlige ord eller dirty talk for virkelig at tænde hende.

Når først I ligger i missionær stillingen, er det typisk manden, der styrer tempoet, fordi han har mere frihed til at bevæge sig frem og tilbage.

Men kære kvinder, bare fordi I ligger nederst i missionær stillingen, betyder det ikke, at I ikke har nogen kontrol over tempo og dybde på penetrationen.

I missionær stillingen har kvinden jo to frie hænder at bringe i spil 😉 Hun kan eksempelvis bruge dem til at udforske og nyde mandens krop. Alternativt kan hun bruge dem til at tage fat om hans hofter eller røv for at styre, hvilket tempo hun gerne vil tages i. Samtidig kan hun også trække manden nærmere ind mod sit eget underliv, hvis hun gerne vil tages dybere.

Ved at bruge sine hænder kan kvinden altså let (og helt uden at sætte ord på) vise, hvad hun har lyst til.

Bonus tips og tricks til en lækker missionær oplevelse

Hvis I gerne vil opnå en dybere og mere “gnidningsfri” penetration, kan I med fordel ligge en pude under lænden eller røven på kvinden. Dette løfter hele hendes underliv, hvilket gør det meget lettere for manden, at kunne stimulere hende dybt. Det kan samtidig også gøre, at manden stimulerer kvindens g-punkt, hvilket er noget som flere kvinder oplever meget nydelse ved.

Slutteligt giver det også mulighed for, at manden stiller sig op på sine knæ og tager fat om kvindens hofter. Og ja, så bevæger vi os nok lidt væk fra definitionen på “den klassiske missionær”. Ikke desto mindre er det et godt tip, så I får det alligevel her 🙂

Denne variation giver manden mulighed for at tage et mere fast greb om sin kvinde, imens han tager hende. Det faste greb giver mulighed for, at han kan øge tempoet og også tage hende mere “hårdt”, hvis det er noget I har lyst til 🙂

Har du lyst til endnu mere variation og lækker sex? Tjek min sex guide til stillingen den gode vinkel ud, den er også fyldt med en masse gode tips til lækker nydelse! Alternativt kan du også selv udforske alle mine guides til gode sex stillinger.

Rigtig god sexlyst og god fornøjelse med missionær stillingen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here