69’er

0
348

Dobbelt op på god oralsex. Det lyder slet ikke som nogen dårlig idé og det er lige hvad 69’eren giver mulighed for og hvem kan benægte, at de virkelig gode sex stillinger netop indebærer lækker nydelse for begge parter? Jeg tror, det er de færreste, der vil se sig uenige i det synspunkt.

69'eren

69’eren – tips og tricks til en lækker omgang oralsex

Oralsex er i sig selv utrolig stimulerende. Men kombinationen af at kunne tilfredsstille sin partner samtidig med, at man selv oplever intens nydelse. Det er noget, der virkelig kan kickstarte sexlysten hos de fleste. Lige netop derfor er 69’eren så fantastisk!

69’eren beskrives lettest som missionær stillingen, hvortil den ene part drejer sig 180 grader, sådan at begge parter ligger (mave mod mave) med hovedet ved hinandens kønsdele.

omvendt 69er
Den kan også vendes rundt, så manden er øverst!

Sex stillingen hedder netop 69’eren på grund af symbolikken i tallene: 69. Hvis du “vender tallene på siden”, illustrerer de netop to personer (6 og 9) med hovedet i hver sin retning og stadig liggende mave-mod-mave.

Hvem der skal være ‘on top’ i 69’eren er selvfølgelig en smagssag. Men det kan have sine fordele at lade kvinden være øverst. På den måde bruger hun nemlig mindre energi (og risikere ikke så let at få ondt i nakken), når hun lader læber/mund kører op og ned af hans pik.

Jo mindre hun skal anstrenge sig for ikke at få ondt eller blive udmattet. Jo mere nyder hun det selv og jo mere nydelse kan hun give videre.

Desuden tilhører 69’eren de gode sex stillinger, da 69’eren gør, at den orale stimulering bliver varieret. Det at kunne forkæle sin partner oralt fra en anden vinkel, får det til at føles nyt og mere pirrende, fordi stimuleringen ikke opleves ’som den plejer’.

Samtidig kan det være utrolig frækt at kunne mærke sin partners vejrtrækning og støn, når det virkelig begynder at blive godt. Og netop det at kunne mærke, hvordan den anden stønner af nydelse, skaber vibrationer, som kan pirre de fleste!

Mangler du inspiration til, hvordan du giver din partner god oralsex, næste gang I prøver 69’eren? Så tjek mine detaljerede sex guides om, hvordan du giver giver ham et godt blowjob og slikker hende perfekt! Læs dem og vælg selv de tips ud, som fungerer lige præcis for dig og din partner 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here