Spis dig til større sexlyst

0
231

 Er din eller din partners sexlyst ikke helt, hvad den har været?

Eller kunne du måske godt tænke dig at imponere din date med lækker mad og samtidig booste jeres begges sexlyst?

Uanset hvad din motivation er – så tjek da lige de følgende tre “madvarer” og deres evner ud. De er alle afrodisiaka, hvilke mere præcist betyder, at de er midler, der booster både sexlyst og evner i sengen 🙂

Mad der giver mere sexlyst

Mørk chokolade

Mørk chokolade er en af de mest almen kendte afrodisiaka og det er med god grund! Mørk chokolade indeholder nemlig fenyltylamin, som er et stof, der påvirker vores humør meget positivt. Det sker ved, at stoffet påvirker vores hjernes belønningssystem, som så efterfølgende frigiver dopamin! Denne frigivelse er med til at vække en masse dejlige følelser af både forelskelse, eufori og begær 🙂

Østers og skaldyr

Det naturligt høje indhold af zink, der findes i både østers og skaldyr, kickstarter frigivelsen af det mandelige kønshormon, testosteron. Testosteron forbindes med vores drifter og lyster og det har ligeledes en meget positiv indvirkning på både mænds og kvinders sexlyst.

Champagne

Alkohol er helt generelt med til at gøre os afslappede og få os til at give lidt slip på vores “nerver” og hæmninger. Samtidig stimulere det vores sexlyst.

Lige netop champagne har en lidt større effekt på vores sexlyst og hvorfor nu det? Jo, det forklares med noget så simpelt som en placebo effekt. Flere forbinder nemlig champagne med romantik og lidenskab og den association er faktisk, i sig selv, med til at snyde vores hjerne og skabe en stimulerende effekt.

Helt generelt gælder det, at effekten af alle afrodisiaka skyldes en placebo effekt – kort sagt, selve effekten skyldes faktisk bare vores tro på, at de har en positiv indvirkning på vores lystniveau.

Så disk du bare op østers, god champagne og måske lidt lækker chokolade til dessert, hvis du gerne vil gerne have din partner eller date til at løsne lidt op og samtidig øge hans/hendes sexlyst!

God appetit og god sexlyst.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here