Slik hende perfekt

0
273

Sidst jeg skrev om forkælelse og oralsex, stod oddsene helt klart i mændenes favør! Så jeg håber inderligt, at nogle af jer kvinder læste godt med og virkelig har sørget for at forkæle jeres mænd med lækker oral sex… For nu bytter rollerne og min opfordring til jer mænd lyder: Slik hende!

Kvinder, I kan med rette givet stafetten videre, for her kommer nemlig lidt spændende tips og tricks til, hvordan man slikker en kvinde til den lækreste orgasme!

Slik hende med varierende teknikker

slik hende til orgasme

Slik hende både med en våd flad blød tunge og en lidt mere spids tunge – sidstnævnte kan især være en fordel, når du først har leget med hende i noget tid og vil begynde at stimulere hendes klitoris lidt mere intensivt.

Suppler dine slik ved også at bruge dine hænder og læber – på denne måde kan du nemmer stimulere flere erogene zoner på en gang.

Varier slikketeknik – ikke bare noget med at slikke op og ned eller frem og tilbage, du bliver nødt til at eksperimentere med, hvilke teknikker, som lige netop din kvinde nyder. Slik hende, som hun kan lide det – spørg hende hvis du er i tvivl.

Slik hende, men glem ikke at stimulere områderne omkring hendes klitoris

Mange kvinder opnår lettere orgasme ved kontinuer stimulering af klitoris, men det er simpelthen ikke nogen undskyldning for at “angribe” klitoris direkte eller helt glemme alle områder omkring.

Kys, slik og kæl op langs hendes inderlår, ned langs hendes mave, hendes venusbjerg, skamlæber og lyske.

Stimuler hende også gerne analt, hvis det er noget hun nyder!

Slik hende med våde slik

Sørg for at hun er dejligt våd, når du slikker hende. Det gør hende mere sensitiv og intensivere hendes nydelse – så brug rigeligt med glidecreme eller spyt.

Stort udvalg af glidecreme med og uden smag

Du kan også prøve at eksperimentere lidt. Tag f.eks. et sip af noget med brus (eks. danskvand eller champagne) og slik hende imens – boblerne vil give hende en lækker kildende fornemmelse.

Slik hende og pir hende med temperaturforskelle

Slik hende og brug din ånde til at tirre hende. Hvis du først har gjort hende godt våd, kan du f.eks. ånde blidt ned langs hendes fisse, så hun kan mærke varmen fra dig. Alternativt kan du puste blidt (!), sådan at det føles en anelse kold og dejligt overraskende.

Slik hende evt. med en isterning i munden eller drik noget varm lige inden.

En anden måde du kan bruge til at skabe en fornemmelse af kulde, er ved at børste tænder lige inden. Mentol fra tandpastaen skaber en lidt prikkende fornemmelse, hvilket kan være utroligt pirrende!

Slik hende og vis hvor meget du nyder det

Støn, nyn og slik hende gerne imens – det skaber en vibrerende fornemmelse og føles sååå lækkert for hende. Det er jo virkelig ikke tilfældigt, at de fleste kvinders foretrukne sexlegetøj er en vibrator.

Apropros, så brug evt. en vibrator imens, men pas på at legetøjet ikke bare overtager legen – så kunne hun jo ligeså godt have “gjort det selv”. En oplagt mulighed er en G-punktsvibrator, da den stimulerer hende indefra imens du stadig har rig mulighed for at slikke hende.

Tjek det spændende udvalg af G-punktsvibratorer her

Kig hende dybt i øjnene og lad hende se, hvor meget det tænder dig at tilfredsstille hende. Øjenkontakt er desuden med at til at gøre nydelsen og legen meget mere intim…

Sæt ord på og brug lidt fræk dirty talking! Fortæl hende hvor godt hun smager og hvor lækkert du synes, det er at slikke hende og hvor meget du nyder at få lov til at forkæle hende. Hun bliver med garanti aldrig træt af at høre, hvor meget det tænder dig!

Fortvivl ikke hvis hun ikke kommer – hun nyder det uden tvivl alligevel!

Det gør det kun meget sværere for hende at komme, hvis hun ved, at du “bare ligger og venter” på at hun skal opnå orgasme. Derfor: Slik hende for hendes nydelse!

Varier i positionerne

Hvordan vil du gerne have, at hun bliver forkælet: Slik hende liggende, siddende, stående?

Vær opmærksom på, at nogle stillinger kan være lidt problematiske, da flere kvinder oplever, at de, for at kunne opnå orgasme, bliver nødt til at kunne slappe helt af i kroppen og ned igennem benene.

Øg din egen nydelse og slik hende endnu bedre

Snup evt. et lækkert bolcher eller brug glidecreme med smag samtidig med, at du slikker hende. Den slikagtige smag, gør det lettere bare at give sig hen til legen og ikke tænke for meget over “teknikken” og tro mig, hun kan sagtens mærke, når du også nyder det!

Når du nyder det – så nyder hun det mindst dobbelt så meget! Så slik hende med nydelse.

Slik hende og stimuler yderligere to erogene zoner

Stimulering af tre erogene zoner samtidigt (eks. klitoris, skeden, bryster, analt…) siges, at være genvejen til en kvindes orgasme. Hertil kan det f.eks. være en fordel at inddrage lidt frækt sexlegetøj.

Bonustip: For virkelig at intensivere hendes nydelse; masser (ikke noget med at ælte!) hendes bryster, saml dine læber om hendes klitoris, sug blidt (overdriv det ikke, da klitoris i forvejen er yderst sensitiv!), slik hende med en spids tunge og prøv så at stimulere hendes G-punkt med dine fingre eller en G-punktsvibrator!

Træk tiden! Slik hende ikke til en hurtig orgasme…

Hvis din kvinde har let ved at komme – så træk gerne legen lidt ud. Jo længere du lader hende opbygge sin orgasme, jo mere vil hun nyde den og mærke den i hele kroppen – men, træk den heller ikke så langt at hun bliver oversensitiv – det er de færreste kvinder, der synes, at det er behageligt.

Slik hende – Når hun kommer…

  • Som sagt: Kontinuer stimulering af klitoris et must (for de fleste kvinder), hvis det skal resultere i en lækker orgasme! Derfor, hold et godt og stabilt “tempo” og slik hende imod en lækker orgasme.
  • Stop endelig ikke med at lege lige når hun kommer, bliv ved med at stimulere hende, så hun får hver eneste krampetrækning ud af sin orgasme.
  • Slik hende blidt! Ligesom at mænd bliver utroligt sensitive efter udløsning, oplever kvinder ligeledes at deres klitoris bliver utrolig sensitiv, så slik hende mere forsigtigt.
  • Inden legen går i gang, kan I med fordel aftale, hvordan den skal afsluttes. Hvis ikke du er tilhænger af smagen, når hun kommer, kan du f.eks. lade dine fingre eller noget sexlegetøj gøre arbejdet færdig i stedet.

Smid gerne en besked, hvis du har også nogle gode tricks til, hvordan man slikker sin kvinde perfekt!

God fornøjelse og god weekend!

Og du kære mand: Slik hende.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here