Giv et godt blowjob

0
313

Uanset om du har fast partner eller ej, så er der en ting, der er sikkert: Det er de færreste mænd, der klager over et godt blowjob – så det er bare med at komme i gang.

Herunder har jeg samlet nogle forskellige tips og tricks til at gøre et godt blowjob ekstra lækkert. Så du kan finde inspiration til at give ham lækker oral sex.

Et godt blowjob er et vådt blowjob

Et godt blowjob skal være vådt, for det føles bare så meget mere lækkert for ham. Brug derfor rigelig med spyt eller glidecreme.

Stort udvalg af glidecremer med og uden smag

Alternativt kan du tage en lille slurk af noget med brus (champagne, danskvand eller ligende) det giver ham både en våd og ikke mindst kildende fornemmelse.

liggende blowjob position
Liggende blowjob position

Glem endelig ikke områderne rundt om hans pik

Et godt blowjob, handler ikke kun om pikken! Kæl, kys, slik og masser hans inderlår, boller og mellemkød.

Stimuler ham evt. analt – jo flere erogene zoner du stimulerer på en gang, jo større nydelse vil han opleve og jo kraftigere vil hans orgasme være. Et godt blowjob er fyldt med nydelse.

Stående blowjob position
Stående blowjob position

Et godt blowjob handler om varierende teknikker

Brug gerne både hænder, tunge og læber på samme tid, på den måde kan du netop stimulere flere erogene zoner på en gang.

Brug både en flad, blød og våd tunge til at slikke op og ned af skaftet og en mere spids men stadig blød tunge til at lege med strengen bag pikhovedet – begge dele kan med fordel gøres imens du har ham i munden!

Prøv dig frem med de forskellige teknikker. Varier f.eks. blowjobbet ved at stramme læberne og sutte blidt.

Skift imellem at have bløde og stramme læber. Bonustip: “Fold” gerne dine læber rundt om dine tænder, så undgår du, at de rammer hans pik 🙂 Et godt blowjob involverer ikke tænder!

Sut blidt. Tænk på hans pik som en slikkepind og for Guds skyld – ikke noget med at suge hårdt, som på et sugerør!

Tip penis “bagover” væk fra hans mave – men overdriv ikke.

Brug hånden eller form f.eks. pegefinger og tommel til en ring og glid den op og ned af skaftet og hold den gerne ved roden, imens du bruger dine læber og dine tunge til at lege med hans pikhovede. Det skaber illusionen af, at du har hans pik helt nede i halsen. Hvilket er smart, hvis du ikke synes at deepthroat er behageligt.

Og det er en skrøne at et godt blowjob kun handler om at deepthroate!

Når du først er godt i gang med at give ham et godt blowjob, så prøv som afveksling at trække hans forhud tilbage, stramme din hånd ved roden af pikken og glide din tunge og dine læber hurtigt op og ned af hans pik. Det skaber en intens nydelse.

blowjob

Et godt blowjob varieres i tempo

Skift imellem at gøre det langsomt og hurtigt og i “bare” at lege med ham.

Et godt blowjob handler om gensidig nydelse

Vis din partner, at du nyder at give ham et godt blowjob!

Hold øjenkontakt – det bliver utrolig intimt for ham at kunne kigge dig i øjnene under et godt blowjob og se hvordan du nyder at have ham i munden.

Bonus: Mænd er så dejligt visuelle i deres tilgang til sex! Så lad ham endelig kigge med, når du først går i gang og sørg gerne for, at han kan beundre din lækre krop imens. Jo flere visuelle inputs han får, jo mere tændt bliver han 🙂

Støn – det skaber vibrationer og føles så dejligt for ham! Forstærk effekten ved at stønne samtidig med, at du lader hans pik ramme imod dine gane. Du kan også give ham et godt blowjob med vibrationer ved at bruge en penisring med vibrator, imens du leger med ham. Så kan du også koncentrere dig mere om at maksimere andre elementer af blowjobbet.

Smask – lad ham endelig høre, at det er virkelig vådt og lækkert.

Nu vi er ved lyde. Fortæl ham endelig hvor meget du nyder og tænder på at lege med ham. Brug lidt fræk dirty talking, til virkelig at få sat gang i hans nydelse.

Et godt blowjob omfatter mere end “bare” hans pikhovede

Et godt blowjob handler ikke bare om at gå direkte efter pikhovedet, der er utroligt sensitivt! Start f.eks. ud med at slikke, kysse og gøre hans pik dejligt vådt, inden du tager ham i munden. Lad herefter dine læber strammes om hans pik og begynd at glide op og ned langs skaftet.

Leg med temperaturforskelle. Et godt blowjob er både varmt og koldt…

Drik f.eks. noget varm inden du giver ham hans livs blowjob eller brug eventuelt en isterning imens du leger med ham.

Du kan også skabe illusionen af kulde ved at børste tænder eller ved at spise et spearmint tyggegummi/bolche lige inden – det giver ham samtidig en blid prikkende fornemmelse 🙂

Alternativt findes der også mange virkelig gode glidecremer, som kan hjælpe her. Du kan både købe kølende glidecremer og varmende glidecremer. Og hvis du vælger at anskaffe dig sådan en omgang, kan du hurtigt og frækt overraske din partner med mere end bare en lækker og våd oplevelse 😉

Et godt blowjob kan sagtens varieres i stillingerne

Skal han ligge, sidde eller stå, imens du forkæler ham med et lækkert og pirrende blowjob?

Forkæl også dig selv, når du giver ham et godt blowjob

Gør det lidt ekstra lækkert for dig selv: Spis noget sødt lige inden, så smagen hænger ved. Alternativt kan du snuppe et smagfuldt bolche imens eller bruge glidecreme med smag. Det giver en slikagtig fornemmelse og kan være med til at gøre det lettere at slippe hæmningerne og “slikke” løs 🙂

Et godt blowjob opbygger langsomt hans orgasme

Et godt blowjob tager tid! Det er okay ikke at få ham til at komme super hurtigt! Lad ham opbygge sin orgasme, det vil øge hans nydelse – men ikke noget med at trække det i langdrag.

Du kan også øge hans nydelse ved at kæle for nogle af hans andre erogene zoner. Eksempelvis kan du, som tidligere beskrevet, stimulere ham analt.

Find analt legetøj lige her – også til begyndere!

Når først blowjobbet bliver rigtig godt…

  • Hold et stabilt tempo indtil han kommer.
  • Når han kommer. Sæt tempoet lidt ned og lad ham nyde sin udløsning. Husk at pikken er ekstra sensitiv lige efter et godt blowjob, så hold igen med hurtige bevægelser og et stramt greb.
  • Aftal om han må komme dig i munden allerede inden du giver ham et godt blowjob. Hvis ikke du er til det, kan du evt. gøre det færdigt med hånden eller give ham lov til at komme udover dig.
  • Hvis du er okay med, at han kommer dig i munden. Så prøv at lade hans pik glide så langt ned i din hals som muligt, lige inden han kommer (uden at det bliver ubehageligt for dig). Det skal nok give ham nogle lækre kildende fornemmelser!
  • Masser hans mellemkød med et par våde fingre, jo tættere på udløsning, jo “hårdere” kan du massere.
  • Hvis du under legen har stimuleret ham analt, kan du i forlængelse af det overveje at stikke en finger/buttplug op analt på ham, når han kommer – det forstærker hans orgasme (… igen, aftal nogle spilleregler inden: Det er ikke nogen rar “surprise”, hvis man ikke er til den slags!)

Har du andre gode tips til, hvordan man giver et godt blowjob? Smid endelig en kommentar herunder eller kontakt mig! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here