Brevkasse » Nye tricks i sengen – er min kæreste mig utro?

0
271

SPØRGSMÅL:

Hej med jer

Jeg er meget i tvivl om min kæreste ser andre? Hun er pludselig begyndt at kunne flere ting i sengen. Bare sådan uden videre og jeg har aldrig givet udtryk for, at jeg har behov for de her nye ting. Det er da dejligt og frækt og sådan.. Men jeg forstår slet ikke hvor det kommer fra

Vi har været sammen i 3 år og jeg føler jeg kender hende ret godt også når det kommer til sex. Så jeg vil bare lige høre om jeg har grund til at være bekymret for om hun er utro? Jeg kan ikke lade være med at tænke på om hun har lært flere tricks fordi hun ser andre..

Det er også fordi mine venner er begyndt at sige, at de tror at hun har en anden. Altså fordi hun er begyndt på nye ting når vi har sex. Deres kommentarer trykker mig meget også selvom jeg ikke håber det er rigtigt.

Venlig hilsen
Martin


SVAR:

Hej Martin

Tak fordi du har skrevet til os! For lige først og fremmest at “desarmere” din bekymring, så tror jeg ikke, at din kæreste nødvendigvis har lært nye sextricks igennem sex med andre.

Det er helt naturligt at begynde at eksperimentere med nye tricks i soveværelset, også selvom man ikke har gjort det i flere år. Det afspejler blandt andet en stor portion tryghed ved parforholdet. Hvis ikke der var tryghed, ville der heller ikke være “rum” til at sætte sig selv i en usikker position ved at prøve ukendte tricks af.

Tilbage til din bekymring om hvor de nye ticks kommer fra. Ligesom du selv har talt om dit sexliv med dine venner, kunne man også sagtens forestille sig, at din kæreste ville have lignende sexsnakke med sine veninder. Når der i samtaler om sex bliver delt både viden og erfaringer, er der også et stort grundlag for at lære nye tricks til dobbeltsengen.

Alternativt kan hun også let have fundet inspiration til sexlivet på sider ligesom LetsTalkAboutIt eller via kvindemagasiner.

Hvis du har din tvivl om, hvor hun finder inspiration til de nye tricks, synes jeg dog, det er vigtigt, at det er noget, I får afklaret helt, så du ikke skal rende rundt med de mange bekymringer. Det kommer ingen af jer til gavn, hvis forholdet bliver præget af usikkerhed.

Et forslag kunne være at snakke med hende og sige, at du har lagt mærke til de nye tricks og at du synes det er frækt og dejligt, at hun vil eksperimentere seksuelt. Herefter kan du spørge ind til, hvor hun finder sin inspiration. Og om det eventuelt er noget I skulle kigge på sammen? Det er altid okay at være nysgerrig. Ved at snakke om situationen bliver det også et fælles projekt at eksperimentere med jeres sexliv.

Sluttelig pointe i forhold til dine venners kommentarer. Jeg tror det er vigtigt ikke at lægge al for meget tankespin i andres spekulationer. Medmindre de selvfølgelig har hold i deres sag. Ellers risikerer du bare, at det skaber unødig bekymring.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here