Brevkasse » Manglende blowjobs sætter mit forhold på spil

0
255

SPØRGSMÅL:

Jeg skriver til jer fordi jeg er i et parforhold på 3. år som jeg har alle intentioner om at beholde, men som jeg føler bliver svære og svære at beholde.

Jeg vil prøve at gøre en laaaaang historie kort, da det ellers kunne blive mange sider…

Min kæreste og jeg fandt sammen for omkring 3 år siden, og jeg var på ingen måder i tvivl om at vi skulle være sammen i lang tid, hvis ikke for evigt.

Både udadtil og mellem os, så det ud som om vi var det bedste eksempel på kærlighed blandt alle omkring os. Vores sexliv var vildt og jeg fandt blandt andet min indre sexualitet frem sammen med hende. Med hende blev det en lyst, en lidenskab..

Tidligere havde blowjobs kun været som forspil for mig. Der gik ikke lang tid før min nuværende kæreste gav mig et blowjob.. Og det viste sig hurtigt at være det bedste nogensinde (Før var jeg fuldstændig ligeglad og ville egentlig bare hellere hurtigt igang med sex og afbrød tit oral på mig)

Pludselig kunne jeg ikke tænke på andet end hendes mund.. Kunne mærke mine lyster omkring det hurtigt tog fast..

Af en eller anden grund gik jeg hen og blev afhængig af det, for at få den form for bekræftigelse jeg følte jeg havde brug for.. Der kom så en periode hvor hun ikke brugte munden i lang tid, uden at fortælle hvorfor..

Først efter 3 måneder uden blowjobs snakkede jeg med hende om det.. Og her begyndte det så.. Det var som om, det med det samme gav bagslag at nævne og stå ved hvad jeg har af lyster og hvordan jeg kunne lide tingene, trods at jeg gentagne gange har fået afvide at netop det tænder hende og gør hende glad når jeg deler..

Jeg går og er så forvirret og bliver det endnu mere af at sidde her og skrive det.. Nu spoler jeg lidt frem, til idag, hvor det nu er blevet til 1 blowjob på de sidste 6 måneder.. Selve akten oralsex på mig er blevet tabu.. Og jeg aner ikke hvorfor..

.. og lige inden I tænker det, kan jeg lige så godt afklare: Jeg er hygiejnisk fra top til tå, går næsten for meget op i det nu, da jeg nødig vil have at det skulle være det der stoppede hende..

Er så forvirret, og jeg føler jeg ryger af sporet..

Jeg har brug for hjælp, da jeg på den ene side elsker min kæreste overalt på jorden, og vil så gerne beholde hende.. Men samtidig, kan jeg ikke leve i denne gråzone vores forhold er blevet…

Føler på ingen måder jeg kan opleve de ting, eller udleve mine fantasier, lyster, eller for den sags skyld have det behageligt uden frustrationer dag ud og dag ind.. Men samtidig er hun den jeg så gerne vil gøre disse ting med, og ingen andre? Kan ikke se mig selv uden hende, men begynder at miste synet af os sammen også, da jeg føler jeg har investeret ALT i det her, uden at føle mig værdsat på nogen måder andet end at jeg får ordene “jeg elsker dig” osv afvide i ny og næ..

Jeg tager mig selv i at blive misundelig over andres kærester der behandler dem så godt, og værdsætter dem så meget, selvom de er så ringe eksempler af kærester i forhold til mig selv…

Ved slet ikke hvad jeg skal skrive mere.. Sætter virkelig pris på hvis I læser det hele..

Hvad skal jeg gøre???  Mit hoved eksplodere snart af tanker og frustrationer, og jeg bruger nok energi i forvejen på ikke at lade det gå udover hende eller andre.. :/

Håber i kan finde hoved og hale i det hele.. – for jeg kan sku ikke 🙁

Tak på forhånd..

“Søren”

SVAR:

Hej “Søren”

Mange tak for din mail!

Jeg kan forstå på din mail, at du sidder i en frustrerende situation og som du selv beskriver, så virker det uoverskueligt at finde hoved og hale i alle tankerne omkring det.

Det virker til at du allerede selv har taget de første skridt for at afklare situationen med din kæreste, ved at prøve at snakke med hende om tingene. Uanset hvad der ligger til grund for, at I ikke lige pt. har samme lyst og præferencer ift. oralsex, så tænker jeg der er to overordnede spørgsmål du kan stille dig selv:

Det ene handler om ændring. Er det muligt at ændre den nuværende situation til noget bedre og noget der kan fungere for jer begge?

Det andet handler om accept. Hvis ikke det er muligt at ændre situationen, kan du så acceptere situationen som den er nu? Og kan du acceptere denne situation som en del af dit liv og din fremtid?

Det er nogle store spørgsmål og det er kun dig selv der kan svare på dem.

Det er vigtigt for mig at indskyde, at du på ingen måde skal føle dig forkert, bare fordi du og din kæreste har et forskelligt syn på jeres sexliv og hvad det skal indebære. Det er aldrig forkert at stå ved sin seksualitet!

Samtidig skriver du også, at du bliver misundelig på dine venner pga. den måde deres kærester behandler dem på. Jeg kan sagtens forstå, at du gerne vil have gensidig respekt og tillid i dit forhold, men jeg tror også du skal passe på med at sammenligne dit forhold med dine venners 🙂

For det første er der forskel på den del af deres forhold som du oplever og den del der rent faktisk foregår, når der ikke er andre.

For det andet, og vigtigst af alt, så er det farligt at lade sit eget forhold baserer sig på ’hvad andre gør’ – for hvad der virker for nogen, virker ikke nødvendigvis for andre. Hvis du baserer dit forhold på ”hvad andre gør”, så risikerer du at miste dig selv og dine værdier i processen.

Jeg tænker her til slut, at det måske ville give mening for dig, at prøve at konkretisere dine tanker og overvejelser. Både for at få overblik og også for at få tankerne lidt ud af hovedet. Det skulle gerne skabe lidt energi og overskud, så du kan komme videre i processen, uanset hvilken vej du vælger.

En måde at skabe overblik på er ved at se på fordele og ulemper ved de muligheder, du står overfor (ændring/accept). Men det handler om mere end bare at se på fordele og ulemper her og nu, det handler også om at se mulighederne i et lidt længere perspektiv. Jeg medsender et simpelt skema, som du kan bruge til netop denne proces!

Hvis eller når, du vælger at bruge skemaet til at få overblik over de forskellige fordele og ulemper, er det vigtigt, at du indrager så mange aspekter som muligt.

Jeg håber du kan bruge mit svar og ønsker dig alt godt fremover!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here