Om os

Hvem er vi?

Pt. er vi tre faste bloggere på LetsTalkAboutIt: Louise, Birgitte & Maja.

Vores formål giver mulighed for, at alle, der kan og vil bidrage med kvalificeret viden på området, har mulighed for det!

Derfor giver vi også plads til gæstebloggere! Uanset hvad (indlæg, artikel, guide…) og hvor meget (én, to, flere gange…) du har lyst til at bidrage, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os!

Hvis du gerne vil vide mere om hvem vi er, så tjek vores individuelle sider ud.

Som gæsteblogger, vil du også kunne få din egen info-side, hvis du har lyst!

Retningslinjerne

Vi har nogle forskellige retningslinjer for bloggen, som vi tænker du med fordel kan tjekke ud. På siden for vores retningslinjer finder du alt fra samarbejdspolitikker til ‘takt og tone’. Hvorfor? Det er på ingen måde for at være belærende, men: For at vi kan opretholde en sund dynamik på bloggen opfordrer vi alle til at huske den pæne tone og det åbne sind!

Vi har valgt at lave en hel side til vores retningslinjer for at skabe større gennemsigtighed med det vi laver og de aftaler der ligger bag vores arbejde her på bloggen.

// Team LetsTalkAboutIt

Velkommen til – læs dette inden du begiver dig ud i vores univers

Inden du begiver dig ud i at læse nogle af alle de spændende indlæg på bloggen, skal du ikke snydes for en kort introduktion til hvad LetsTalkAboutIt er for en størrelse… Og hvorfor vi mener, at en blog om relationer overhovedet er relevant!

Hvorfor er det vigtigt med en blog om parforhold og relationer?

Vi danskere er et af de mest frisindede og åbne folkefærd i verden, men vi er faktisk ikke super gode til at snakke om relationer

Det er netop her LetsTalkAboutIt kommer ind i billedet 🙂

Som navnet LetsTalkAboutIt lægger op til, er det vores hensigt at sætte både relationer på dagsordenen!

Hvordan det? Det har vi tænkt os ved at blogge åbent og fordomsfrit om relationer og alt derimellem. Intet emne er for småt, stort, pinligt eller anderledes til LetsTalkAboutIt!

Desuden ønsker vi også at give gode tips til, hvordan du kan opnå et bedre s stærkere relationer og et større kendskab til nogle af de psykologiske mekanismer, der ligger til grund for vores mange forskellige måder at være og agere på.

Formålet med LetsTalkAboutIt er altså i grove træk at forklare, beskrive og underholde med sjove, spændende og ikke mindst lærerige informationer og historier om relationer og den psykologi, der ligger bag.

Så… Hvis du ligesom os synes, at en psykologisk blog om  relationer lyder spændende og godt kunne tænke dig at udvide din horisont, selvforståelse og selvindsigt, så er du kommet til det helt rette sted.

Skulle du undervejs i din søgen og læsning her på bloggen, støde på nogle spørgsmål eller kommentarer, som du har lyst til at give os med på vejen, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi modtager også meget gerne forslag, hvis du sidder med et emne, som du gerne vil vide mere om!

Hvis du vil vide endnu mere om LetsTalkAboutIt, hvem der blogger og hvilke overvejelser vi har gjort os ifm. at lave en blog om relationer – så kan du læse meget mere i menuen under om. Her finder du også vores personlige profilsider, hvor du kan få et lidt større indblik i “hvad vi er for nogen”.

Endnu engang velkommen til vores psykologiske blog om relationer 🙂

Rigtig god læselyst!
// Team LetsTalkAboutIt