Hvad siger din personlighed om dig? Gratis personlighedstest

0
446

I tråd med gårsdagens snak om tilknytning, tænkte jeg lige, at jeg ville smide endnu et ‘kend dig selv’-indlæg op. Denne gang om personlighed. Og fordi det nu er weekend – så har jeg endda fundet en lille gratis personlighedstest. Den skal I selvfølgelig ikke snydes for! Tjek det ud lige herunder og bliv klogere på din personlighed og persontype.

siger din personlighed om dig

Hvad er din personlighed? Test dig selv og find ud af det lige her

Uanset hvilke relationer vi indgår i, skader det aldrig at have et godt kendskab til sig selv og dem vi omgiver os med. Jo bedre du kender dig selv og din personlighed, jo bedre bliver du også til at indgå i relationer og ikke mindst til at skabe gode relationer!

siger din personlighed om dig

Noget der især er afgørende for, hvordan vi er som mennesker, er vores personlighedstræk. Vi har alle en unik sammensætning af forskellige personlighedstræk, der tilsammen definerer; vores personlighed, hvem vi er og hvorfor vi agerer, som vi gør.

En måde, at øge kendskabet til sig selv og sin personlighed på, er ved at tage en personlighedstest.

Der findes et utal af personlighedstests, som kan tages ganske gratis på nettet. Nogle er bedre end andre. Skulle du have lyst til at prøve en personlighedstest, vil jeg hel klart anbefale JTI (Jungs Type Indikator). JTI baserer sig på en bred men alligevel konkret menneskeforståelse.

Desuden har JTI vist sig at være yderst pålidelig i sine resultater. Hvorfor den også bruges af professionelle organisationer og konsulenter i hele verdenen.

siger din personlighed om dig

Kort info: JTI baserer sig på 8 forskellige personlighedstræk og 2 personlighedsdimensioner. Det giver altså i alt 16 forskellige personlighedskombinationer. Du kan se dem alle på billedet i toppen.

Læs mere om hver af de 16 personligheder og tag den gratis personlighedstest lige her.

Lige et lille tip til når du er færdig med personlighedstesten. Husk at læse de uddybende afsnit om lige netop din type af personlighed. De er ret præcise og giver super god indsigt i nogle overordnede træk, der forbindes med netop din træk-kombination. Den var virkelig ’spot on’ ift. min personlighed!

Husk at alle tests af personlighed kun er vejledende og derfor skal tages med et gran salt, uanset graden af validitet som det fremgår af navnet JTI, er testen også kun en type indikator ift. personlighed!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here